Skip Navigation LinksDefault

Aanmelden

​​​Inschrijving staat open voor iedereen. Voor medewerkers van NEPROM-lidbedrijven, partnerorganisaties, overheden en zzp'ers gelden gereduceerde tarieven. ​

Inschrijving staat open voor iedereen
• Gratis voor vertegenwoordigers van NEPROM-lidbedrijven
• € 95,- voor studenten
• € 195,- voor deelnemers werkzaam bij NEPROM-lidbedrijven en overheden
• € 195,- voor deelnemers die in 2021/2022/2023 een NEPROM opleiding hebben gevolgd
• € 345,- voor deelnemers werkzaam bij lidbedrijven van partnerorganisaties* en zzp'ers
• € 495,- voor overige deelnemers
(alle bedragen zijn exclusief btw)
 
btw-compensatiefonds 
Ben je werkzaam bij een overheidsinstelling of organisatie die niet btw-plichtig is? Dan kun je mogelijk de btw terugvorderen via het btw-compensatiefonds. Informeer bij jouw financiële administratie of je hiervoor in aanmerking komt.
 
Annuleringsvoorwaarden
Annuleren is kosteloos mogelijk tot en met ​25 april 2023 (een maand voor de bijeenkomst). Annuleer je na 25 april 2023 of ben je op de congresdag niet aanwezig, dan brengen wij het volledige deelnamebedrag in rekening. Je ontvangt een factuur na het congres. 

Alleen officiële annuleringen per e-mail worden in behandeling genomen. De ontvangstdatum van de annulering geldt als datum van annulering. Annuleringen kunnen worden gestuurd naar dvdp@neprom.nl.

Vervanger bij annulering
In plaats van het annuleren van jouw registratie, kun je deze kosteloos op naam van een collega laten zetten. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar: dvdp@neprom.nl met daarin jouw persoonsgegevens en de gegevens van jouw collega. 
 
Pers
De pers is van harte welkom op de DVDP. Vooraf aanmelden is vereist. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan Margot Meijerink.
 
NB:  Jouw gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden van DVDP-activiteiten van de NEPROM. Heb je een vraag over aanmelden? Neem dan contact op met Sterre Brinkman (070 - 3866264).​bdac0012-8a28-48b3-9944-3b3a8944e881