Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
5 september 2019
Jan Fokkema bij BNR over stikstofuitspraak
Op woensdag 4 september was NEPROM-directeur Jan Fokkema te gast in het BNR-radiopragramma Ask me anything. Het thema van de uitzending: de stikstofproblematiek.

​Op woensdag 4 september was NEPROM-directeur Jan Fokkema te gast in het BNR-radiopragramma Ask me anything. Het thema van de uitzending was de stikstofproblematiek. Naast Jan Fokkema kwamen ook jurist Wienke Zwier (AKD Advocaten en Notarissen) en Johan Vollenbroek (voorzitter Mobilisation for the Environment) aan het woord.

Johan Vollenbroek beaamde in de uitzending dat de bouwsector niet zozeer de veroorzaker maar juist het slachtoffer is van de stikstofuitspraak van de Raad van State - gezien de paniekreacties van provincies en gemeenten. Jan Fokkema constateerde dat er binnen de milieubeweging een breed draagvlak is voor het standpunt van de NEPROM, zoals dat eerder deze week werd verwoord in een opinieartikel in het FD.

Luister naar de BNR-uitzending over de stikstofproblematiek

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/logo_bnr.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/logo_bnr.jpg

Tags