Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
22 maart 2023
Nieuwste keynote DVDP 2023: Jim Jansen
Het plenaire programma van de Dag van de Projectontwikkeling op 25 mei 2023 is rond! Journalist, publicist en redacteur Jim Jansen sluit het rijtje met keynote sprekers af!

Het plenaire programma van de Dag van de Projectontwikkeling op 25 mei 2023 is rond! Jim Jansen sluit het rijtje met keynotes af. Jansen is journalist, publicist en hoofdredacteur van het populaire wetenschappelijke tijdschrift New Scientist NL en wetenschapsredacteur bij Het Parool.

Van zijn hand verschenen diverse boeken zoals PromovendA tot Z over 26 vrouwen in de wetenschap – dat hij samen met zijn broer Dolf schreef – en het boek Mavoklanten met inspirerende interviews over een onderschatte school.

Jim Jansen is in staat complexe materie terug te brengen tot begrijpelijke kost, praat even snel als hij denkt, houdt van humor en is scherp op het grensvlak van wetenschap, onderwijs, opvoeding, kunst en cultuur. Jim Jansen deelt zijn wetenschappelijke waarnemingen, hij verbindt met het gedachtengoed uit de actualiteit waarbij leerlingen centraal staan en brengt samen wat je zelf niet ziet. Doordat hij je prikkelt en uitdaagt, weet je meteen: morgen kan het allemaal anders!

Meld je hier aan voor de Dag van de Projectontwikkeling 2023.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Jim%20Jansen.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Jim%20Jansen.jpg

Tags