Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
20 juni 2019
Overzicht NEPROM opleidingen en cursussen
De NEPROM draagt met diverse opleidingen en cursussen al jarenlang bij aan de professionale ontwikkeling van spelers in het veld van vastgoedontwikkeling. Bekijk ons aanbod en lees de interviews met deelnemers en docenten.

In de continue aan verandering onderhevige wereld van vastgoed– en gebiedsontwikkeling wordt meer dan ooit tevoren een beroep gedaan op kennis, vakmanschap en creatieve oplossingen. Om als professional bij te blijven in je vak en op te hoogte te zijn van de meest actuele ontwikkelingen in je vak is het goed om je continue te blijven ontwikkelen.

De NEPROM draagt met diverse opleidingen en cursussen al jarenlang bij aan de professionale ontwikkeling van spelers in het veld van vastgoedontwikkeling. Leren van elkaars werelden en vanuit een ander  perspectief kijken naar eenzelfde casus levert inzicht en meerwaarde voor alle bloedgroepen uit de markt. De behandelde vraagstukken en de geleverde kennis zijn altijd actueel en relevant om de huidige complexiteit van de markt te doorgronden.

Onze opleidingen worden voortdurend geëvalueerd en inhoudelijk aangestuurd door onze Commissie Professionalisering, met daarin vertegenwoordigers vanuit onze leden op directieniveau.

Aanbod Najaar 2019
Onze opleidingen en cursussen zijn niet alleen bedoeld voor onze leden, maar ook voor deelnemers vanuit overheden en corporaties. Dit najaar gaan er weer nieuwe edities van onze opleidingen van start met geactualiseerde programma's. Graag brengen wij deze bij u onder de aandacht.

Leergang Projectontwikkeling
Maak kennis met het vak projectontwikkeling. Ontdek de belangen van andere vastgoedspelers en ervaar de dynamiek. Al 35 jaar een begrip binnen de vastgoedbranche.

Meer weten? 

Masterclass Conceptontwikkeling
Aan de slag met actuele met actuele opgaven voor vastgoed(her)ontwikkeling – en exploitatie om bij te dragen aan krachtige en innovatieve vastgoed- en gebiedsconcepten.

Meer weten? 

Cursus Juridische aspecten van Projectontwikkeling
Word wegwijs in de meest elementaire en belangrijke aspecten van het contractenrecht en de bouwregelgeving (omgevingswet), met de focus op de projectontwikkelingspraktijk.

Meer weten? 

Mastercourse E-Business
Kom tot doordachte en succesvolle marketingcampagnes voor jouw nieuwbouwprojecten. 

  • Interview Arjen Terpstra, hoofddocent

Meer weten?

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/opleidingen/mcco.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/opleidingen/mcco.jpg

Tags