Skip Navigation Linksdefault

Mastercourse E-Business Nieuwbouwwoningen

 

​​​​Slimme online marketingstrategieën voor nieuwbouwwoningen.
 
Nu de vastgoedmarkt voor nieuwbouw zich snel ontwikkelt, is het belangrijk om bovenop de vraag te zitten. De concurrentie is fel. Wat vorig jaar nog in trek was is dat nu niet meer. Een goede mediastrategie geeft je de mogelijkheid om live marktonderzoek te doen, continu te toetsen wat er gebeurt in de markt. Hoe dit werkt, leer je in de Mastercourse E-Business.
​De Mastercourse E-business is een praktische training. Gericht op kennisoverdracht, met aandacht voor de organisatorische randvoorwaarden en consequenties. We nemen even afstand en vragen ons af: wat willen we nou precies bereiken met E-business, waarom doen we dit zo, en is dit wel de beste manier? 

Leerdoelen

  • De klantreis in het vastgoed kennen en kunnen toepassen in de marketingstrategie.
  • Inzichten en mogelijkheden van de nieuwe media.
  • Een marketingstrategie en marketingplan ontwikkelen.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van nieuwe media en data bij de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen. Niet alleen bij commerciële ontwikkelaars, bouwers en woningcorporaties, maar ook bij beleggers, gemeenten en adviesbureaus. 

Docenten

Tijdens deze mastercourse delen vier experts op het gebied van e-business en online marketing hun kennis en ervaring met je. Hoofddocent Arjan Terpstra (EvoBuzz) is verantwoordelijk voor de rode lijn van de training. E-marketeer Juriaan Hoefnagel (Synchroon) ,Consultant E-Business Lex Willemars (AM) en E-business manager Gerard Verhagen (BPD) nemen elk een deel van de training voor hun rekening. ​

Bouwstenen van het programma

Het vakgebied online marketing ontwikkelt zich zeer snel. Daarom wordt de Mastercourse E-business elk jaar opnieuw vormgegeven. De belangrijkste bouwstenen van het programma zijn:
  • De klantreis voor nieuwbouwwoningen;
  • De Europese Privacywetgeving (AVG) Voetangels en in de praktijk;
  • Zelf een marketingstrategie ontwikkelen en uitvoeren;
  • De nieuwste ontwikkelingen en online tools: voor- en nadelen;
  • Praktijkgerichte opdrachten / praktijkcasus.

Praktische informatie

Data: voorjaar 2020 (data volgen)
Ledenprijs: € 995,- (excl. btw)
Prijs voor niet-leden: € 1.295,- (excl. btw). 

Doe mee

Reserveer alvast je plaats in de Mastercourse E-business door een mail met je contactgegevens te sturen naar opleidingen@neprom.nl o.v.v. 'optie mastercourse E-business'. ​Wij houden je dan op de hoogte wanneer de nieuwe data bekend zijn. 

Ben je tenminste drie jaar in dienst van de rijksoverheid? Dan is de kans groot ​dat je gebruik kunt maken van een scholing subsidie van maximaal €1.000! Bekijk de voorwaarden van de scholingsregeling B​lik vooruit.
1e615b0d-13a5-442c-bda0-8e3871448a3d
Data
Geen data beschikbaar...