Skip Navigation Linksdefault

Inschrijving en kosten
​Inschrijving staat open voor iedereen. Het volledige tarief is € 395. Voor medewerkers van NEPROM-lidbedrijven, partnerorganisaties, overheden, ZZP-ers en studenten gelden onder bepaalde voorwaarden gereduceerde tarieven.

Tarieven

​​Dit zijn de tarieven voor DVDP 2018:

  • voor deelnemers werkzaam bij NEPROM lid-bedrijven* geldt een gereduceerd tarief van € 95,- (excl. BTW);
  • voor deelnemers werkzaam bij lidbedrijf van partner-organisaties BNA, IVBN en NVM geldt een gereduceerd tarief van € 245,- (excl. BTW);
  • voor deelnemers werkzaam bij overheden geldt een gereduceerd tarief van € 175,- (excl. BTW);
  • voor deelnemers werkzaam als ZZP’er op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling geldt een gereduceerd tarief van € 245,- (excl. BTW);
  • voor overige deelnemers geldt het volledig tarief van € 395,- (excl. BTW);
  • het studententarief bedraagt € 95,- (excl. BTW)
* Een lijst van NEPROM-lidbedrijven vindt u hier.


BTW-compensatiefonds
Bent u werkzaam bij een overheidsinstelling of organisatie die niet BTW-plichtig is? Dan kunt u mogelijk de BTW terugvorderen via het BTW-compensatiefonds. Informeer bij uw financiële administratie of u hiervoor in aanmerking komt.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren is kosteloos mogelijk tot en met 4 mei (twee weken vóór de bijeenkomst).
Annuleert u na 4 mei of bent u op de congresdag niet aanwezig, dan brengen wij het volledige deelnamebedrag in rekening. U ontvangt een factuur na het congres.
Alleen officiële annuleringen per e-mail worden in behandeling genomen. De ontvangstdatum van de annulering geldt als datum van annulering. Annuleringen kunnen worden gestuurd naar dvdp@neprom.nl

Vervanger bij annulering
In plaats van het annuleren van uw registratie, kunt u deze kosteloos op naam van een collega laten zetten. U dient hiervoor een e‐mail te sturen naar: dvdp@neprom.nl met daarin uw persoonsgegevens en de gegevens van uw collega. 

Pers
De pers is van harte welkom op de DVDP. Vooraf aanmelden is vereist. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan Margot Meijerink.

NB: Uw gegevens worden gebruikt om u op de hoogte te houden van DVDP-activiteiten van de NEPROM.​