Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
18 april 2024
Aftrap NEPROM Connect
NEPROM Connect, een nieuw netwerk van NEPROM, verbindt leden voor informele interactie en inspiratie. De eerste bijeenkomst op 9 april omvatte een busexcursie langs natuurinclusieve wijken, geleid door een aantal experts.

Op een stormachtige dinsdag 9 april vond de eerste bijeenkomst van NEPROM Connect plaats in Utrecht. NEPROM Connect is een nieuw netwerk dat de leden van NEPROM op een informele wijze samenbrengt.   

Het doel is hiermee op een laagdrempelige manier NEPROM-leden te verbinden en elkaar te inspireren om gezamenlijk te werken aan de ontwikkeling van een toekomstbestendig Nederland. Dat doen we door middel van het organiseren van excursies, studiereizen en andere inhoudelijke bijeenkomsten. 

Het nieuwe netwerk werd ingeluid met een avontuurlijke busexcursie, waarbij veertig enthousiaste deelnemers de harde wind en regen trotseerden om twee natuurinclusieve wijken te verkennen. Onder de kundige begeleiding van Evert-Jan Roelofsen (directeur WOM Kerckebosch), Sebastiaan Docters van Leeuwen (Van Wanrooij) en Wim Horst (Gemeente Utrecht) doorkruisten ze de getransformeerde wijk Kerckebosch met het bos- en heiderijke landschap als onderlegger en de natuurinclusieve en 'eetbare' wijk Rijnvliet. 

Ondanks het grillige weer was het een geslaagde eerste NEPROM Connect bijeenkomst en we hopen samen met de leden in de toekomst meerdere inspirerende excursies, bijeenkomsten en ontmoetingen voor NEPROM Connect te gaan organiseren. Houd hiervoor de eventpagina in de gaten. ​https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(74).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(74).png

Tags