Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
4 juli 2024
Even voorstellen – Mariëlle van der Want
Per 1 juli 2024 is Mariëlle van der Want bij NEPROM gestart als Manager Evenementen. Graag stellen we haar aan jullie voor!

Sinds 1 juli ben ik begonnen bij NEPROM en ik stel me hierbij graag aan jullie voor. Mijn naam is Mariëlle van der Want, ik ben 28 jaar en ik woon samen met mijn man, onze dochter van 10 maanden en hond in Dordrecht.

Na mijn opleiding Hoger Hotelmanagement ben ik bij Rabobank aan de slag gegaan, waar ik verschillende functies heb vervuld en mijn vaardigheden verder heb ontwikkeld. Tijdens mijn tijd bij Real Estate Finance mocht ik mijn organisatorische talenten al regelmatig benutten, wat me deed realiseren dat ik dat graag nog vaker zou willen doen. Daarom ben ik heel blij dat ik vanaf nu de nieuwe Manager Evenementen bij NEPROM mag zijn. Ik kijk ernaar uit om mooie bijeenkomsten, reizen en vergaderingen te organiseren en onderdeel te zijn van deze prachtige organisatie.

Op persoonlijk vlak ben ik momenteel ook bezig met een soort projectontwikkeling: mijn man en ik verbouwen ons huis zelf. In mijn vrije tijd ben ik daar dus druk mee. Verder houd ik heel erg van lekker lang tafelen, het liefst in de zon, met familie en vrienden. En om even tot rust te komen wandel ik heel graag in met onze hond in de Biesbos.

Het lijkt me leuk om je binnenkort te ontmoeten bij een van onze evenementen. Mocht je verder kennis willen maken of vragen hebben, neem gerust contact op via m.vanderwant@neprom.nl of 06 21 47 78 64.  

Hartelijke groet,

Mariëlle van der Want  ​


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(76).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(76).png

Tags