Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Sterre.jpg.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Sterre.jpg.jpg
Nieuws
8 april 2022
Even voorstellen - Sterre Brinkman
Per 4 april is Sterre Brinkman bij de NEPROM gestart als junior medewerker Communicatie en Evenementen.

Hallo allemaal, mijn naam is Sterre Brinkman en ik ben 23 jaar oud. Sinds 1 april ben ik in dienst bij de NEPROM als junior Communicatie en Evenementen medewerker. Door het warme ontvangst van mijn collega's, het inwerktraject en de werkzaamheden heb ik de eerste week als erg fijn ervaren. Ik kijk daarom met veel plezier en enthousiasme uit naar mijn carrière bij de NEPROM.

Na mijn studie International Business afgerond te hebben, ben ik werkzaam geweest bij de GGD. Ik heb er veel voldoening uit gehaald om mij in te zetten voor de bestrijding van het coronavirus. Na een dik jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Door een recente verhuizing is mijn interesse in de vastgoed- en projectontwikkelaarsbranche erg toegenomen. Dus ik zit hier op de juiste plek!

Alhoewel ik opgegroeid ben in Voorburg, woon ik nu sinds een aantal jaar in Den Haag. Ik woon samen met mijn vriend en kat in Duinoord. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om uiteten te gaan, borrelplanken te maken en de wereld te ontdekken.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met alle NEPROM-leden. Voor alle vragen, of wat dan ook, ben ik te bereiken op s.brinkman@neprom.nl

Hopelijk spreken en/of zien we elkaar spoedig!

Vriendelijke groet,

Sterre Brinkman


Tags