Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
21 maart 2024
Hines toegetreden tot NEPROM
NEPROM verwelkomt Hines als nieuw lid. Hines is een wereldwijde vastgoedinvesteerder, ontwikkelaar en -beheerder. Het bedrijf werd in 1957 opgericht door Gerald D. Hines en is nu actief in dertig landen.

NEPROM verwelkomt Hines als nieuw lid.

Over Hines​​​​
Hines​ is een wereldwijde vastgoedinvesteerder, -ontwikkelaar en -beheerder. Het bedrijf werd in 1957 opgericht door Gerald D. Hines en is nu actief in dertig landen. Hines bezit bijna € 86 miljard aan goed presterende activa in woon-, logistieke, winkel-, kantoor- en gemengde strategieën. De lokale teams beheren 857 objecten met een totale oppervlakte van meer dan 25 miljoen vierkante meter wereldwijd. Hines streeft naar een koolstofneutrale doelstelling in 2040 zonder compensaties te kopen.

Over het NEPROM-lidmaatschap​
Het lidmaatschap van NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over NEPR​​OM
Maatschappelijk betrokken ontwikkelaars, verenigd in NEPROM, werken in nauwe samenwerking met de overheid en partners, aan het ontwikkelen van de ruimte voor morgen. Samen werken we aan een brede beschikbaarheid van gebouwen en gebieden, spannen we ons in voor duurzaam ontwikkelen, stimuleren we onze leden om te werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en bieden we vernieuwende oplossingen voor een optimale inrichting van de schaarse ruimte in Nederland. Voor meer informatie neprom.nlhttps://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(52).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(52).png

Tags