Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
13 september 2023
Nieuwe data cursus Juridische en Fiscale Aspecten van Projectontwikkeling
Het is van belang dat je als ontwikkelaar goed op de hoogte bent van alles rond juridische en fiscale aspecten van projectontwikkeling. Om die reden biedt NEPROM een driedaagse cursus aan met alle kennis die je nodig hebt. Schrijf je nu in!

Juridische en fiscale voetangels en klemmen kunnen de doodsteek betekenen voor een nieuwe ontwikkeling. Het is daarom essentieel voor elke projectontwikkelaar om op de hoogte te zijn van de belangrijkste wijzigingen en actualiteiten waar het gaat om juridische en fiscale aspecten van projectontwikkeling.  

Wil je weten wat de Wet Kwaliteitsborging en de Omgevingswet (die beide op 1 januari 2024 ingaan) voor jouw project betekenen, zonder dat je meteen zelf een halve jurist en fiscalist wordt? Of horen hoe je processen kunt versnellen en (bezwaar)procedures kunt voorkomen? Of wat er nieuw is in de standaard Koop-Aanneemovereenkomsten en afbouwgaranties en waarborgen? Meld je dan nu aan voor de cursus in november! 

De cursus wordt begeleid door zeer deskundige praktijkdocenten, die weten welke kennis jij nodig hebt en die hun verhaal elke keer weer aanpassen aan de actualiteit en vragen uit de ontwikkelpraktijk. 

Mis je deze kennis? Schrijf je dan nu in!  
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. De nieuwe data zijn 9, 16 en 23 november 2023. Bekijk hier het programma. Vragen? Stuur dan een mail naar Yvonne Wigchert
 


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/JAP.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/JAP.jpg

Tags