Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Rockfield.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Rockfield.jpg
Nieuws
5 oktober 2021
Rockfield Real Estate toegetreden tot de NEPROM
De NEPROM verwelkomt Rockfield Real Estate als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

Rockfield Real Estate toegetreden tot de NEPROM De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt Rockfield Real Estate als nieuw lid. 

Over Rockfield Real Estate
Rockfield Real Estate is een relatief jonge ontwikkelende belegger, die woningbouwprojecten ontwikkelt voor haar eigen beleggingsfondsen (met institutionele investeerders) en voor fondsen van derden. De projecten zijn vaak gemengd met daarin een fors aandeel sociale huur en middenhuur. Rockfield heeft een aantal eigen community concepten ontwikkeld, mede waardoor de projecten een hoge ESG-score kennen. Op dit moment heeft Rockfield drie fondsen met circa 3.500 woningen in de G5 in beheer, met een groeipotentie naar 5.000 woningen.

Over het NEPROM-lidmaatschap
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over de NEPROM
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPROM is in 1974 opgericht. Meer informatie is te vinden op de website www.neprom.nl. 

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Rockfield.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Rockfield.jpg

Tags