Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/zuidas2011.jpg
Nieuws
7 augustus 2016
Stadsvernieuwers on Tour – Zuidas Amsterdam
Na de geslaagde editie van Stadsvernieuwers on Tour 2015 in Utrecht gaat de kennistour dit najaar naar de Zuidas in Amsterdam die volop in ontwikkeling is.

Na de geslaagde editie van Stadsvernieuwers on Tour 2015 in Utrecht gaat de kennistour dit najaar naar de Zuidas in Amsterdam, die volop in ontwikkeling is.

Zuidas, begonnen als een autonome kantorenlocatie met twee bijzondere ankers tussen VU en RAI, evolueert richting een meer gemixte omgeving, met naast moderne “traditionele kantoren”, ook steeds meer ruimte voor wonen, winkels en andere voorzieningen. Ook worden de verbindingen met de omgeving verbreed en geïntensiveerd.

In hoeverre geldt Zuidas als een geslaagd voorbeeld voor andere fringe cities en transport oriented developments? Ontstaat hier een leefbare hoogstedelijke omgeving, die ook voor andere locaties kan inspireren? Tijdens de Tour komen deze en andere vragen aan de orde en nemen we Zuidas onder de loep. We bezoeken diverse projecten en gaan in gesprek met direct betrokkenen. We sluiten af met een werkdiner waar we onze bevindingen met elkaar delen en lessen trekken.

Het programma is in ontwikkeling. U vindt het binnenkort op deze website.  

Voor wie?
Deelname aan de Stadsvernieuwers in Tour staat open voor iedereen die als professional betrokken is bij woningontwikkelingen en werkzaam bij een gemeente, projectontwikkelaar, woningcorporatie, belegger, architectenbureau of makelaar. De meerwaarde van een gemêleerd gezelschap waarin verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd is groot.

Praktische informatie
Datum: najaar 2016, 9.00 – 20.30 uur
Plaats: Amsterdam, locatie n.n.b.
Kosten: de deelnamekosten aan de Stadsvernieuwers on Tour bedragen € 395,- per persoon (excl. btw). Voor NEPROM-leden bedragen de deelnamekosten € 295,- per persoon (excl. btw). De kosten zijn inclusief koffie/thee, lunch, diner en transfers (per fiets).

Aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen aan info@neprom.nl o.v.v. 'Aanmelding Stadsvernieuwers on Tour 2016' met uw gegevens: naam, organisatie, functie, contactgegevens.

Reserveer vast uw plek
Ook is het mogelijk om een vrijblijvende optie te nemen en uw plek vast te reserveren. Zodra het programma bekend is informeren wij u hierover en kunt u uw optie omzetten in een definitieve aanmelding.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering na deze periode is het totale deelnamegeld verschuldigd.

Tags