Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
12 december 2023
Uitslag ABN AMRO Duurzame 50 2023
Tijdens de ABN AMRO Duurzame 50 verkiezing in Utrecht werden vijftig duurzame koplopers in het zonnetje gezet vanwege hun bijdrage aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving, waaronder enkele NEPROM-leden.

De ABN AMRO Duurzame 50 verkiezing is dit jaar gewonnen door Suze Gehem van De Groene Grachten. Suze Gehem verduurzaamt historische panden en was al eerder uitgeroepen tot duurzame bouwvrouw. Rosa Bos van Ballast Nedam is winnaar in de categorie Young Professional.  

50 'verduurzamers' die zich inzetten voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving werden woensdag 6 december in de jaarbeurs Utrecht in het zonnetje gezet. De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer voor duurzaamheid in de Nederlandse bouw- en vastgoedsector. De jury beoordeelt duurzame koplopers op criteria zoals het initiëren van duurzame projecten, het maken van impact, het delen van kennis en het bijdragen aan systeemverandering.  
 
NEPROM-leden die een welverdiende plek in de ABN AMRO Duurzame 50 hebben behaald zijn: 

Harwil de Jonge (Heijmans Vastgoed): plek 7 

Emma Lucassen (BAM): plek  16 

Dick van Ginkel (TBI Woonlab), plek 20 

Louise van de Worp (Van Wijnen): plek 31 

Maaike Perenboom (Synchroon): plek  37 

Maarten Markus (AM): plek 39 

Anne Koudstaal (Dura Vermeer Next): plek  45 ​


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Bloom-Merwede-Utrecht-nieuwbouw-appartement-herenhuis-woning-penthouse-koop-huur-Eefje-Voogd-Makelaardij-tonwhouses%20(1).jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Bloom-Merwede-Utrecht-nieuwbouw-appartement-herenhuis-woning-penthouse-koop-huur-Eefje-Voogd-Makelaardij-tonwhouses%20(1).jpg

Tags