Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
22 oktober 2021
Vacature - Manager opleidingen
Heb jij ervaring als (praktijk)docent en beschik je over een relevant netwerk binnen de vastgoedwereld? Lees dan snel verder.

​De NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars zoekt een Manager Opleidingen die tevens de rol van hoofddocent vervult bij de Leergang Projectontwikkeling. Het betreft een zeer afwisselende functie van 32 uur per week, waarbij je aan de aan de slag kunt met de actuele uitdagingen van het vakgebied.

Wat ga je doen?
Als Manager Opleidingen ben je verantwoordelijk voor al onze opleidingen, waaronder de Leergang Projectontwikkeling en de Masterclass Conceptontwikkeling. Samen met de twee medewerkers, de andere hoofddocenten en het uitgebreide docentencorps zorg je voor de organisatie, programmering en marketing van onze opleidingen. Je doet voorstellen voor vernieuwing en aanpassingen en voert die door. Je onderhoudt relevante contacten met onze leden, andere partijen binnen de vastgoedwereld en met overheden.

Als hoofddocent besteed je een belangrijk deel van je tijd met de deelnemers en docenten, op locatie. Jouw activiteiten zijn onder andere gericht op de succesvolle Leergang Projectontwikkeling, die vier keer per jaar aan 25 cursisten wordt aangeboden.

Wie zoeken wij?
Je bent een energieke persoonlijkheid met passie voor je werk, een ervaren (praktijk)docent en je hebt ervaring met het ontwikkelen van vastgoedprojecten. Je bent creatief, brengt nieuwe zaken op gang en weet resultaten te boeken. Je bent communicatief, vindt het leuk om in een team samen te werken en je kunt mensen verbinden. Je hebt ervaring met de dynamiek van grote groepen en je werkt graag vanuit je eigen enthousiasme aan de verdere professionalisering van het vakgebied. Binnen een team neem je verantwoordelijk­heid, acteer je proactief en pak je waar nodig de regie. Je kunt met dynamiek en diversiteit omgaan en bent niet snel gestrest.

Je hebt een voor de functie relevante opleiding (HBO of hoger) en minimaal vijf jaar gedegen ervaring, waaronder als projectontwikkelaar. Je hebt een uitgebreid netwerk in de vastgoedwereld en een goede antenne voor de behoeften van de NEPROM-leden.

Wat bieden wij?
Een leuke en uitdagende werkomgeving, waarin je veel van jezelf kwijt kunt en van waaruit je echt zaken kunt veranderen. We zijn een enthousiast en collegiaal team (15 medewerkers) dat openstaat voor vernieuwing en verandering. De NEPROM heeft een centrale plaats in het uitgebreide netwerk van toonaangevende projectontwikkelaars in Nederland en andere professionals in dit werkveld. In deze functie ben je direct betrokken bij onze leden, kun je werkelijk bijdragen aan de professionalisering van het vakgebied en heb je veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

We hebben een open sfeer, informele omgangsvormen en goede arbeidsvoorwaarden die overeenkomen met de zwaarte van deze seniorfunctie.

Wat doet de NEPROM?
De NEPROM is de branchevereniging van projectontwikkelaars in Nederland. De circa 75 aangesloten bedrijven zijn dé professionele opdrachtgevers voor de gebouwde omgeving van Nederland, vooral waar het gaat om woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden.

De medewerkers van het bureau van de NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries, collega brancheorganisaties, etc. In allerlei verbanden – meer en minder permanent - is er via korte lijntjes veel contact en uitwisseling.

Wij werken aan het verder professionaliseren van onze leden en aan het vergroten van de kennis over vastgoedontwikkeling. We zetten ons in voor goede samenwerking tussen overheden en projectontwikkelaars. We dragen vanuit de kennis en ervaring van onze leden bij aan discussies en beleidsontwikkeling op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed. En uiteraard behartigen we de belangen van onze leden. Wij zijn een gewaardeerd gesprekspartner namens de branche voor Rijk, provincies, gemeenten en vele andere stakeholders.

Hoe leren wij jou kennen?
Stuur uiterlijk 1 december een e-mail met een beknopte motivatie en je cv aan Nancy Rietveld (n.rietveld@neprom.nl).

Jouw sollicitatie kun je richten aan onze directeur Jan Fokkema. Voor meer informatie kun je ook bij hem terecht (telefoon 070 386 62 64).

Arbeidsvoorwaarden in het kort:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.863 en € 6.255 op basis van een 40-urige werkweek. Het salaris wordt afgestemd op de op­lei­ding, ken­nis en er­va­ring die je meebrengt.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met de intentie om tot een vast contract te komen.
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
  • Een goede pensioenregeling op basis van beschikbare premie (fiscaal maximaal).
  • Een reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding (fiscaal maximaal).
  • Flexibiliteit in werktijden en -plek, met thuiswerkfaciliteiten (hybride werken)
  • Een mobiele telefoon en een laptop.
  • 25 vakantiedagen en 6 door de werkgever aangewezen snipperdagen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Delen via Social Media