Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
10 april 2024
Vacature - Manager Evenementen
Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige teamspeler die goed kan omgaan met dynamiek en onder druk kan presteren? Lees dan snel verder. Delen mag natuurlijk ook!

​NEPROM, de vereniging van maatschappelijk betrokken project- en gebiedsontwikkelaars, zoekt een Manager Evenementen. Het betreft een functie van 32 uur per week.​​

Wat ga je doen?
Als Manager Evenementen ben je eindverantwoordelijk voor onze evenementen. Daar hoort onder andere de jaarlijkse Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) bij, de tweejaarlijkse NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling, maar ook de studiedagen en -reizen die we organiseren met NEPROM-leden, vertegenwoordigers van het ministerie van Binnenlandse Zaken en lokale bestuurders. Veel van je werkzaamheden zijn verweven met de afdeling communicatie en je fungeert dan ook als belangrijke samenwerkings- en sparringpartner voor deze afdeling. Tot slot ben je vanuit NEPROM het aanspreekpunt voor de NEPROM New Gen, het platform voor jonge ontwikkelaars t/m 35 jaar. In dit geheel werk je nauw samen met twee andere collega's van de afdeling communicatie en evenementen, met de beleidsmedewerkers binnen het bureau, met vertegenwoordigers van onze leden en met derden.

Wie zoeken wij?
Je bent een opgewekte persoonlijkheid. Je weet van aanpakken, vindt het leuk om zaken te regelen en om met veel personen daarover contact te hebben. Je weet resultaten te boeken en je vindt het leuk om in een team samen te werken. Je kunt met dynamiek en veel verschillende werkzaamheden omgaan en kan goed blijven presteren, ook als de druk toeneemt.  

Je hebt een voor de functie relevante opleiding (hbo of hoger) en minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van de vastgoedwereld, woningmarkt en/of ruimtelijke ontwikkelingen is een pré. Ervaring met het gebruik van een CRM-systeem, een CMS, Google Analytics, MailChimp en social media is zeer gewenst.

Wat bieden wij?
Een ontzettend leuke en uitdagende werkomgeving, waarin je heel veel van jezelf kwijt kunt en van waaruit je heel veel voor elkaar kunt krijgen. We zijn een enthousiast en collegiaal team dat openstaat voor vernieuwing en verandering. Je krijgt een positie van waaruit je direct betrokken bent bij de activiteiten van onze leden en je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

De omgeving waarin je werkt staat nooit stil en doet een groot beroep op je organisatorische capaciteiten en je talent om snel te handelen. Onze brancheorganisatie is een centrale plaats in het uitgebreide netwerk van toonaangevende project- en gebiedsontwikkelaars in Nederland en andere professionals in dit werkveld.

NEPROM verhuist in september 2024 naar een nieuwe locatie, op loopafstand van station Den Haag-Holland Spoor. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. We zorgen ervoor dat je een salaris krijgt, passend bij jouw kennis en ervaring. Bruto salarisindicatie is € 3.500 - € 4.500 (bij 40 uur per week). Je reiskosten met het ov worden volledig vergoed.

Wat doet NEPROM?
NEPROM is de vereniging van maatschappelijk betrokken project- en gebiedsontwikkelaars. De meer dan 80 aangesloten organisaties zijn professioneel betrokken bij de ontwikkeling van de gebouwde omgeving in Nederland, vooral waar het gaat om woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden.

De 17 medewerkers van NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries, collega brancheorganisaties. In allerlei verbanden – meer en minder permanent - is er via korte lijntjes veel communicatie.

Wij werken aan het verder professionaliseren van onze sector en aan het vergroten van de kennis over vastgoedontwikkeling. We zetten ons in voor meer samenwerken tussen overheden en ontwikkelaars. We dragen vanuit de kennis en ervaring van onze leden bij aan discussies en beleidsontwikkeling op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed. En uiteraard behartigen we de belangen van onze leden. Wij zijn een gewaardeerd gesprekspartner namens de branche voor Rijk, provincies, gemeenten en vele andere stakeholders.

Hoe leren wij jou kennen?
Stuur ons vóór 26 april 2024 een e-mail met een motivatie en je cv. De eerste ronde sollicitatiegesprekken hebben we gepland op dinsdag 30 april en de tweede ronde op dinsdag 7 mei.

Jouw sollicitatie kun je richten aan onze directeur Fahid Minhas (f.minhas@neprom.nl). Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Margot Meijerink (m.meijerink@neprom.nl) of tel. 070-3866264.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/DVDP%202023/dvdp20231.jpg, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/DVDP%202023/dvdp20231.jpg

Tags