Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
5 januari 2022
Vacature: Administratief medewerker Communicatie en Evenementen
Voor onze communicatie- en evenementenafdeling zijn we op zoek naar een breed ondersteunende administratief medewerker. Hou jij van veel afwisseling en kan je goed overzicht houden? Lees dan snel verder!
​De NEPROM, de branchevereniging voor projectontwikkelaars, zoekt een Administratief medewerker Communicatie en Evenementen. Het betreft een nieuwe functie voor 28 - 32 uur per week. Aanstelling in nader overleg en honorering afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wat ga je doen?
Binnen de afdeling Communicatie, Evenementen en Opleidingen (nu vijf medewerkers) ben jij verantwoordelijk voor alle administratieve taken met betrekking tot communicatie en evenementen. Je hebt een breed ondersteunende rol en binnen die rol weet je de juiste prioriteiten te stellen en goed overzicht te houden. Je werkt nauw samen met je collega's van de afdeling maar weet ook zelfstandig je rol te pakken.

Het gaat hierbij om taken als:
 • het onderhouden van contacten met deelnemers van evenementen (waaronder registeren, informeren, factureren);
 • het voorbereiden en begeleiden van evenementen (badges, banners, presentaties, ontvangst deelnemers, registratie, etc.);
 • het opmaken en verzenden van nieuwsbrieven;
 • het bijhouden van onze websites;
 • het uitvoeren van evaluaties, verwerken van cijfers en rapporteren;
 • het up to date houden van beeldbanken en digitale documenten.
Wie ben jij?
Je houdt van een afwisselend takenpakket waarin je, afhankelijk van de agenda, makkelijk schakelt tussen de verschillende afdelingen. De ene maand zet je je volop in voor een groot congres, de andere maand ben je druk bezig met het actualiseren en optimaliseren van de beeldbank voor onze nieuwsbrieven. Je bent proactief en je wordt niet zenuwachtig van een strakke planning.

Onze ideale kandidaat
 • heeft minimaal twee jaar relevante werkervaring;
 • heeft minimaal een diploma op mbo-niveau 4;
 • kan, ook in tijden van drukte, goed overzicht houden;
 • denkt mee en vooruit, neemt verantwoordelijkheid, toont initiatief/pakt zelf zaken op;
 • is enthousiast, collegiaal en inhoudelijk betrokken;
 • is communicatief vaardig en servicegericht;
 • kan goed zelfstandig taken uitvoeren maar kan ook samenwerken met collega's
 • is taalvaardig en schrijft foutloos Nederlands;
 • heeft ruime ervaring met het werken in programma's als Outlook, Word, Excel, PowerPoint, MailChimp en SurveyMonkey;
 • heeft ruime ervaring met het gebruik en actueel houden van CRM-systemen;
 • kan onder druk presteren en kan gemakkelijk schakelen tussen werkzaamheden.
Wat bieden wij?
Een dynamische en uitdagende omgeving en afwisselende baan met uiteenlopende werkzaamheden. Een enthousiast en collegiaal team (16 medewerkers) dat openstaat voor vernieuwing en verandering. Een open sfeer met informele omgangsvormen. Goede arbeidsvoorwaarden. Een prachtig pand vlak bij station Voorburg en thuiswerkfaciliteiten. Salarisindicatie € 2.400 - € 3.200 per maand bij een full time aanstelling van 40 uur per week.

Wat doet de NEPROM?
De NEPROM is de branchevereniging van projectontwikkelaars in Nederland. De circa 75 aangesloten bedrijven zijn dé professionele opdrachtgevers voor de gebouwde omgeving van Nederland, vooral waar het gaat om woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden.

De medewerkers van het bureau van de NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries, collega brancheorganisaties, etc. In allerlei verbanden – meer en minder permanent - is er via korte lijntjes veel contact en uitwisseling.

Wij werken aan het verder professionaliseren van onze leden en aan het vergroten van de kennis over vastgoedontwikkeling. We zetten ons in voor goede samenwerking tussen overheden en projectontwikkelaars. We dragen vanuit de kennis en ervaring van onze leden bij aan discussies en beleidsontwikkeling op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed. En uiteraard behartigen we de belangen van onze leden. Wij zijn een gewaardeerd gesprekspartner namens de branche voor Rijk, provincies, gemeenten en vele andere stakeholders.

Sollicitaties
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan vóór 15 januari een e-mail met een beknopte motivatie en cv aan Nancy Rietveld. Jouw sollicitatie kun je richten aan onze directeur Jan Fokkema. Voor meer informatie kun je terecht bij Margot Meijerink of Mare Schreur via 070 387 93 90.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Tags - Bekijk verwante artikelen

Delen via Social Media