Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
5 oktober 2023
Het gezicht van NEPROM New Generation
De jonge vastgoedprofessionals aangesloten bij NEPROM zijn vertegenwoordigd binnen NEPROM New Generation. Binnen New Gen worden er regelmatig activiteiten gepland waarbij netwerken en kennisuitwisseling hand in hand gaan. Maak nu kennis met New Gen-lid Bram Meijers.

In "Het gezicht van NEPROM New Generation" komt iedere keer een ander lid van New Generation aan het woord over dagelijkse werkzaamheden, visie én de NEPROM New Generation. 

Bram Meijers is als Ontwikkelmanager werkzaam bij De Alliantie Ontwikkeling. In deze rol heeft Bram voornamelijk de focus op vier regio's: Amsterdam, Almere, Gooi- en vechtstreek en Amersfoort.   

Wat wil jij toevoegen aan een ontwikkeling? 
Het eerste wat in mij opkomt is dat ik “waarde" wil toevoegen in een ontwikkeling. In dit geval niet alleen financiële waarde, maar ook sociaal maatschappelijke waarde en duurzaamheid. Ik vind het belangrijk om betaalbare woningen te creëren waarbij we ontwikkelen met een lange termijnvisie, zowel voor afnemer/gebruiker als de omgeving. Ik word blij van projecten waarbij we zien dat de eindgebruiker gelukkig is en de omgeving aangeeft dat het een geslaagd project is geworden.  

Wat moeten we ontwikkelen om over 30 jaar nog steeds een goed woonklimaat te hebben in NL? 
Er ligt een enorme maatschappelijke opgave waarbij de woningnood erg hoog is, met name voor de kleinere huishoudens. We zullen rekening moeten houden met belangrijke thema's als circulariteit, energietransitie, klimaat, duurzaamheid, maar ook mobiliteit van de toekomst en demografische ontwikkelingen. Er zal in alle projecten rekening gehouden moeten worden met deze onderwerpen om over 30 jaar te kunnen zeggen dat er nog steeds een goed woonklimaat aanwezig is.  

Wat is je laatst gelezen boek of afgeronde serie? 
Ter ontspanning lees ik op vakantie wel regelmatig boeken. Bij voorkeur wel boeken met een onderliggende boodschap. Het laatste boek wat ik heb gelezen heet “middernachtbibliotheek". Een intrigerend boek over dat je blij mag zijn met wat je hebt en dat anders niet altijd beter is.  

De laatste serie die ik heb gezien is Quicksand. Echt een aanrader als je van spannende en meeslepende miniseries houdt.  

Wat is de plek voor een vrijmibo? 
Een goede borrel kan wat mij betreft overal, zolang je maar met de juiste mensen bent.  

Waarom NEPROM New Generation? 
Waarom niet? Het biedt young professionals de kans om elkaar te leren kennen en kennis op te doen van ons mooie vakgebied van projectontwikkeling. ​ 

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/bram%20new%20gen.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/bram%20new%20gen.jpg

Tags