Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
14 december 2021
Wie sleept de NEPROM-prijs 2021 in de wacht?
Op 19 januari 2022 maken we de winnaar van de NEPROM-prijs 2021 bekend tijdens een hybride evenement vanuit de Fokker Terminal in Den Haag.
We starten het jaar 2022 feestelijk met de uitreiking van de NEPROM-prijs 2021! Deze prestigieuze prijs is in het leven geroepen om het belang van een goede samenwerking tussen overheden en marktpartijen voor de hoogwaardige (her)ontwikkeling van locaties stimuleren. Voor deze editie keken we uit naar locatieontwikkelingen met een grote maatschappelijke impact, die excelleren in leefbaarheid, gebruikswaarde en beleving. 

Op 19 januari 2022 maken we de winnaar bekend tijdens een hybride evenement vanuit de Fokker Terminal in Den Haag. Jij kan erbij zijn via een live-uitzending vanaf de locatie! 

De genomineerden
​De jury van de NEPROM-prijs heeft vijf projecten genomineerd voor de editie van 2021. Kerckebosch (Zeist), Strijp-R (Eindhoven), Little C (Rotterdam), De Hallen (Amsterdam) en Grote Markt Oostzijde (Groningen) maken kans om op 19 januari 2022 tot winnaar te worden uitgeroepen. 

Het brein wil ook wat
Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit en hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen, zal voorafgaand aan de uitreiking een interessante presentatie verzorgen over hoe onze leefomgeving bij kan dragen aan ons mentaal welzijn. 
 
De maatregelen vragen om extra creativiteit rondom de invulling maar desondanks maken we er hoe dan ook een spetterend feestje van!

Kijk je graag mee? Dat kan via deze link.
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/NEPROM-prijs%20ws.jpg, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/NEPROM-prijs%20ws.jpg

Tags