Skip Navigation LinksDetail

Publicatie
Combideal: Handboek Projectontwikkeling met Oefenboek
Een onmisbaar studieboek voor vastgoedstudenten en een onovertroffen inspiratiebron en naslagwerk voor iedereen die werkt aan projectontwikkeling en die meer wil weten over de totstandkoming en exploitatie van vastgoed.

Het in 2018 geheel gewijzigde en geactualiseerde Handboek Projectontwikkeling laat (toekomstige) professionals op enthousiasmerende en toegankelijke wijze kennisnemen van de essentie van ons vakgebied en van de methoden en tools die tot succesvolle projecten leiden. Een onmisbaar handboek voor iedereen die het vak van projectontwikkeling wil doorgronden en meer wil weten over de totstandkoming en exploitatie van vastgoed.  € 75,- incl. btw en verzending

​Het in 2020 verschenen Oefenboek helpt je bij het bestuderen van de aangeboden stof in het Handboek. In het Oefenboek vind je verschillende typen opgaven met de antwoorden opgesteld door de auteurs van het Handboek, die uitdagen om de leerstof nogmaals door te nemen en toe te passen, waardoor je verdere inzichten ontwikkelt. Combideal € 89,95 incl. btw en verzending

Bestellen​

Druk rechts op één van de bestelbuttons om het Handboek of de combideal te bestellen. Er wordt om je e-mailadres gevraagd. Na het invullen van je e-mailadres ontvang je een e-mail om je bestelling af te kunnen ronden. Mochten er vragen zijn over je bestelling, mail dan naar info@neprom.nl​


Levertijd

Het bestelde product wordt binnen 1 tot maximaal 3 werkdagen bezorgd. Je ontvangt een Track & Trace code om je bestelling bij te houden.
fdfac66e-78c3-43a6-8a86-f0eaed76d5f3.png 
Projectontwikkeling is een uiterst dynamisch en veelzijdig vakgebied. De taak voor het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige gebouwde omgeving waarin het goed wonen, werken, winkelen en verblijven is, vraagt om vakmanschap, een brede kennis en een scherp inzicht in private en publieke wensen. In die gebouwde omgeving spelen projectontwikkelaars een belangrijke rol.

Redacteurs en hoofdauteurs Gert-Joost Peek en Ellen Gehner zijn beiden gepromoveerd in vastgoed- en gebiedsontwikkeling en hebben jarenlange ervaring als adviseur, onderzoeker en docent in het ruimtelijke domein. Alle auteurs zijn erkende deskundigen in hun discipline binnen de projectontwikkeling. NEPROM heeft hun kennis en ervaring tot dit standaardwerk gebundeld.

Het zeer succesvolle Handboek Projectontwikkeling is al jarenlang hét vertrekpunt voor deelnemers aan de NEPROM Leergang Projectontwikkeling en voor studenten aan vastgoed gerelateerde hbo- en masteropleidingen. Het Handboek Projectontwikkeling verscheen voor het eerst in 2008 en werd in 2018 geheel vernieuwd en herzien. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 exemplaren verkocht.