Skip Navigation LinksDetail

Boeken
Combi-deal: Handboek Projectontwikkeling met Oefenboek
Een onmisbaar studieboek voor vastgoedstudenten en een onovertroffen inspiratiebron en naslagwerk voor iedereen die werkt aan projectontwikkeling en die meer wil weten over de totstandkoming en exploitatie van vastgoed.

Het in 2018 geheel gewijzigde en geactualiseerde Handboek Projectontwikkeling laat (toekomstige) professionals op enthousiasmerende en toegankelijke wijze kennisnemen van de essentie van ons vakgebied en van de methoden en tools die tot succesvolle projecten leiden. Een onmisbaar handboek voor iedereen die het vak van projectontwikkeling wil doorgronden en meer wil weten over de totstandkoming en exploitatie van vastgoed. 


 
Het in 2020 verschenen Oefenboek helpt je bij het bestuderen van de aangeboden stof in het Handboek. In het Oefenboek vind je verschillende typen opgaven met de antwoorden opgesteld door de auteurs van het Handboek, die uitdagen om de leerstof nogmaals door te nemen en toe te passen, waardoor je verdere inzichten ontwikkelt.
 
combi Handboek en oefenboek.jpg
 

 
Bestel nu de combideal voor 89,95 euro.

 
Bestellen
Doe jezelf een groot (lees)plezier en bestel nu het Handboek met het Oefenboek. 
De verkoopprijs van het Handboek bedraagt 75 euro inclusief btw en verzendkosten. 
De verkoopprijs van de combideal Handboek + Oefenboek bedraagt 89,95​ euro inclusief btw en verzendkosten.

 
Bestellen kan door op de buttons in de rechterkolom te klikken. Bestel je het Handboek op een werkdag voor 14.00 uur, dan ontvang je het boek binnen 2 of 3 werkdagen. Neem voor bestellingen buiten Nederland even contact op met de NEPROM.

 
Projectontwikkeling is een uiterst dynamisch en veelzijdig vakgebied. De taak voor het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige gebouwde omgeving waarin het goed wonen, werken, winkelen en verblijven is, vraagt om vakmanschap, een brede kennis en een scherp inzicht in private en publieke wensen. In die gebouwde omgeving spelen projectontwikkelaars een belangrijke rol.

 
Redacteurs en hoofdauteurs Gert-Joost Peek en Ellen Gehner zijn beiden gepromoveerd in vastgoed- en gebiedsontwikkeling en hebben jarenlange ervaring als adviseur, onderzoeker en docent in het ruimtelijke domein. Alle auteurs zijn erkende deskundigen in hun discipline binnen de projectontwikkeling. De NEPROM heeft hun kennis en ervaring tot dit standaardwerk gebundeld.

 
Het zeer succesvolle Handboek Projectontwikkeling is al jarenlang hét vertrekpunt voor deelnemers aan de NEPROM Leergang Projectontwikkeling en voor studenten aan vastgoed gerelateerde hbo- en masteropleidingen. Het Handboek Projectontwikkeling verscheen voor het eerst in 2008 en werd in 2018 geheel vernieuwd en herzien. Inmiddels zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht.