Boeken
Bestel nu het Handboek Projectontwikkeling met het oefenboek
Met gepaste trots presenteren wij het geheel gewijzigde en geactualiseerde Handboek Projectontwikkeling. Een boek dat thuishoort op het bureau of het nachtkastje van iedere vastgoedprofessional.

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan het nieuwe Handboek Projectontwikkeling. Vorige week kwam eindelijk het eerste exemplaar bij ons binnen. Met gepaste trots presenteren wij het geheel gewijzigde en geactualiseerde Handboek Projectontwikkeling. Een boek dat thuishoort op het bureau of het nachtkastje van iedere vastgoedprofessional.

Het boek laat (toekomstige) professionals op enthousiasmerende en toegankelijke wijze kennis nemen van de essentie van ons vakgebied en van de methoden en tools die tot succesvolle projecten leiden. Een onmisbaar handboek voor iedereen die het vak van projectontwikkeling wil doorgronden en meer wil weten over de totstandkoming en exploitatie van vastgoed.

Bestellen
Doe jezelf een groot (lees)plezier en bestel het Handboek bij de NEPROM. De verkoopprijs bedraagt 75 euro inclusief btw. Bestellen kan door op de button 'Boek bestellen' in de rechterkolom te klikken. Bestel je het Handboek op een werkdag voor 14 uur, dan ontvang je het boek binnen 2 of 3 werkdagen. ​Let op: neem voor bestellingen buiten Nederland even contact op met de NEPROM​

 
Update: per 2 september jl. is het Handboek in combinatie met het Oefenboek te bestellen. Doel van het Oefenboek is de interactie met het Handboek te ondersteunen en zo te helpen bij het leren van de aangeboden stof. In het Oefenboek vind je verschillende typen opgaven die uitdagen om de leerstof nogmaals door te nemen en toe te passen, waardoor je verdere inzichten ontwikkelt. Bestellen van het Oefenboek in combinatie met het Handboek kost 80 euro (incl. verzendkosten) en kan door op de button 'combideal' te klikken. 


 
​Over de auteurs
De hoofdauteurs en redacteurs van het boek zijn Ellen Gehner en Gert-Joost Peek, beiden zijn gepromoveerd in vastgoed- en gebiedsontwikkeling en zij hebben jarenlange ervaring als adviseur, onderzoeker en docent in het ruimtelijke domein. Daarnaast hebben diverse co-auteurs uit het werkveld, leden van verschillende klankbordgroepen, vertegenwoordigers vanuit het hoger onderwijs en de vele leden van de community of practice een waardevolle inbreng aan de totstandkoming van het boek geleverd. Alle auteurs zijn erkende deskundigen in hun discipline binnen de projectontwikkeling. Bekijk hier​ wie allemaal meegewerkt hebben aan het Handboek Projectontwikkeling. ​ 

In het boek zijn tal van voorbeelden uit de praktijk beschreven die de dynamiek en de complexiteit van het ontwikkelproces illustreren met in de crisisjaren geleerde lessen.