fe6c243a-d15a-4e18-9439-828c059810c7
Event
2 november 2018
New Gen Citytour XL - Het Ruhrgebied

Het is zover! Na de succesvolle citytours in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht organiseert de NEPROM New Gen voor het eerst dit jaar de tweedaagse Citytour XL. Ditmaal gaan we de landsgrenzen over en is onze bestemming het Duitse Ruhrgebied!

5cf3ffd2-5d9c-4ce7-96f0-18492a63824e

Wat: tweedaagse Citytour XL
Waar: Ruhrgebied (Dortmund, Düsseldorf en Essen)
Wie: De leden van de NEPROM New Gen (<35 jaar oud)
Wanneer: 2 november vanaf 8:00 uur t/m 3 november 18:00 uur, vertrek en aankomst in Utrecht.
Kosten: €245,- per persoon (inclusief overnachting, busreis, eten en drinken)

Het Ruhrgebied
Het Duitse Ruhrgebied telt vijf miljoen inwoners en is daarmee één van de grootste Europese agglomeraties en voormalige industriemetropool. Na het verval van het Ruhrgebied in de jaren ‘80 is het gebied in de afgelopen twee decennia omgetoverd naar een nieuw bruisend cultureel centrum. Oude fabrieken, pakhuizen, havens en stations werden nieuw leven in geblazen, waardoor het Ruhrgebied vandaag de dag een prachtig voorbeeld is van transformatie en gebiedsontwikkeling. Bovendien is de levendigheid in de Duitse Ruhr-steden teruggekeerd. Als projectontwikkelaar dus de perfecte inspiratie!

NEPROM New Gen
De New Gen is het platform van jonge projectontwikkelaars binnen de NEPROM. Samen gaan we twee dagen op pad. De trip staat in het teken van inspiratie, vakkennis, excursies, netwerken en uiteraard gezelligheid. Kijk voor meer informatie over de New Gen op onze pagina.

Programma
Het programma brengt ons in twee dagen langs een aantal tot de verbeelding sprekende ontwikkelingen, zoals gebiedsontwikkelingen Karolinger Höfe in Düsseldorf en Phoenix See in Dortmund. Daarnaast brengen we een bezoek aan BPD Duitsland. Het avondprogramma en overnachting vindt plaats in de gezellige studentenstad Essen. Als afsluiter op de zaterdag gaan we op  excursie naar de voormalige steenkoolfabriek Zollverein met een lunch op een speciale locatie.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 1 oktober! Wil je deze, nu al onvergetelijke, Citytour met jonge vakgenoten niet missen? Meld je dan nu aan door een email te sturen naar newgeneration@neprom.nl. Kun je er onverhoopt niet bij zijn, meld je dan af via newgeneration@neprom.nl. Meld je je af na 1 oktober 2018 dan moeten wij het bedrag van 245 euro in rekening brengen. Voor vragen over deze citytour kun je contact opnemen met Margot Meijerink (m.meijerink@neprom.nl of newgeneration@neprom.nl).