Skip Navigation LinksEvents

a2107e72-ec1e-40bc-aa03-f61890d4dc28
Event
16 oktober 2020
New Gen citytour xs - Groningen
Op 16 oktober 2020 organiseert NEPROM New Generation voor haar leden de Citytour XS naar Groningen. In deze Noord-Nederlandse stad gaan we langs nieuwe en interessante ontwikkelingen. We hebben een gevarieerd programma vol met interessante projecten. 
8040419d-5f6b-4996-b31e-cdf1e60dd4f3
Update 16 september 2020
We zitten vol
We hanteren een maximum aantal deelnemers om het gehele programma coronaproof te houden. Helaas zitten we nu vol, maar meld je aan voor de reservelijst. We willen een deelnemerslijst met deelnemers vanuit verschillende bedrijven. Mochten er vanuit een bedrijf meerdere aanmeldingen zijn, gaan we keuzes maken om iemand vanuit een ander bedrijf toe te kunnen laten.Zoals jullie hebben gemerkt heeft Corona effect gehad op de activiteiten vanuit de NEPROM New Gen. Dat betekent echter niet dat er achter de schermen niks is gebeurd. Zoals jullie ondertussen van ons gewend zijn, organiseren wij jaarlijks een CitytripXL naar een interessante stad in Europa. Deze trip is ook georganiseerd, echter hebben we helaas moeten besluiten dat deze reis niet door kon gaan. Het was in de onzekere Corona situatie te riskant.

De CitytripXS!
Voor dit event blijven we in ons eigen landje en zullen we jullie een dag meenemen naar de bruisende stad Groningen! In deze Noord-Nederlandse stad gaan we langs nieuwe en interessante ontwikkelingen. We hebben een gevarieerd programma vol met interessante projecten.

Gebiedsontwikkeling Europapark
We starten nabij het Europapark met een presentatie van Architectenbureau TEAM 4. Zij vertellen over de verschillende projecten en de gevolgen van de kredietcrisis op de integrale gebiedsontwikkeling Europapark. Stationsontwikkeling, leisure, wonen, kantoren, de ontwikkeling van het stadion van FC Groningen en hun expertise van aardbevingsbestendig bouwen passeren de revue.Urban Expedition en Centrumontwikkeling
De urban expedition zal ons langs diverse projecten in het Europapark brengen, langs het iconische kantoor van DUO (naar ontwerp van UN Studio) en het Engelspark en Helperpark (ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed).

Vervolgens gaan we naar het centrum van de stad waar we verschillende projecten rondom de Grote Markt zullen bezoeken en o.a. een toelichting op de bouwplaats krijgen van Projectontwikkelaar MWPO. We bekijken de projecten Wearhouse, Mercado, Merckt en natuurlijk het Groninger Forum.

 

We sluiten deze dag af met een hapje en een drankje in het gezellige centrum van Groningen. Ook is er een mogelijkheid om te blijven overnachten (niet verplicht) en het Groninger museum te bezoeken op de tweede dag.

De CitytripXS vindt plaats op vrijdag 16 oktober en de eigen bijdrage voor het dagprogramma is €30,- voor NEPROM-leden en €60,- voor niet-leden. Afhankelijk van het aantal verzoeken om te blijven overnachten zal de overnachting inclusief ontbijt tussen de €90 en €115 kosten. 


 
a1820937-64d6-4192-9c5e-a77d1f843c4c