b627b4f5-50de-48e4-b815-48fe54e70a00
Event
16 april 2020
Dag van de Projectontwikkeling 2020
Op donderdag 16 april 2020 organiseert de NEPROM, samen met diverse partners, de negende editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.
eecc9b2e-1dc9-4fd6-8412-acc93897fc0d
De DVDP biedt een uiterst gevarieerd en interactief programma, waarin naast inspiratiesessies van buiten onze sector, de innovaties, trends en actualiteiten binnen ons eigen vakgebied ruimschoots aan bod komen.

Niet alleen voor projectontwikkelaars
De DVDP is het event to be voor iedereen die werkt aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dus voor projectontwikkelaars en voor vakgenoten bij gemeenten, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties en alle andere professionele partijen. Ook voor jou zijn er redenen te over om 16 april naar Den Bosch te komen: ontmoet vertrouwde relaties en onbekende vakgenoten, laat je inspireren en ververs jouw kennis.

De edities van 2012 t/m 2019 waren stuk voor stuk succesvol met deelname van jaarlijks zo’n 500-800 beslissers en professionals van zowel marktpartijen als overheden.
 
Inschrijving staat open voor iedereen
• voor vertegenwoordigers van NEPROM lidbedrijven is de toegangsprijs gratis; 
• voor deelnemers werkzaam bij NEPROM lidbedrijven geldt een gereduceerd tarief van € 145,- (excl. btw); 
• voor deelnemers werkzaam bij overheden geldt een gereduceerd tarief van € 145,- (excl. btw); 
• voor deelnemers werkzaam bij lidbedrijven van partnerorganisaties geldt een gereduceerd tarief van € 295,- (excl. btw); 
• voor deelnemers werkzaam als ZZP’er op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling geldt een gereduceerd tarief van € 295,- (excl. btw); 
• voor deelnemers die lid zijn van NEPROM New Generation geldt een gereduceerd tarief van € 95,- (excl. btw); 
• voor deelnemers die afgelopen jaar (april 2019 - mei 2020) een NEPROM opleiding hebben gevolgd geldt een gereduceerd tarief van € 145,- (excl. btw); 
•het studententarief bedraagt € 95,- (excl. btw).
• voor overige deelnemers geldt het volledig tarief van € 445,- (excl. btw);
 
btw-compensatiefonds 
Bent u werkzaam bij een overheidsinstelling of organisatie die niet btw-plichtig is? Dan kunt u mogelijk de btw terugvorderen via het btw-compensatiefonds. Informeer bij uw financiële administratie of u hiervoor in aanmerking komt.
 
Annuleringsvoorwaarden
 Annuleren is kosteloos mogelijk tot en met 2 april (twee weken vóór de bijeenkomst).
 Annuleert u na 2 april of bent u op de congresdag niet aanwezig, dan brengen wij het volledige deelnamebedrag in rekening. U ontvangt een factuur na het congres. Alleen officiële annuleringen per e-mail worden in behandeling genomen. De ontvangstdatum van de annulering geldt als datum van annulering. Annuleringen kunnen worden gestuurd naar dvdp@neprom.nl.
 
Vervanger bij annulering
 In plaats van het annuleren van uw registratie, kunt u deze kosteloos op naam van een collega laten zetten. U dient hiervoor een e-mail te sturen naar: dvdp@neprom.nl met daarin uw persoonsgegevens en de gegevens van uw collega. 
 
Pers
 De pers is van harte welkom op de DVDP. Vooraf aanmelden is vereist. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan Margot Meijerink.
 
NB:  Uw gegevens worden gebruikt om u op de hoogte te houden van DVDP-activiteiten van de NEPROM.
Wil je meer informatie? Heb je suggesties of ideeën? Neem dan contact op met Margot Meijerink (070 - 337 0332).
 
bb805004-7ae0-449e-b3ba-51a8bee7013c