Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
12 januari 2016
Ministeries van BZK en I&M partner van DVDP
Hopelijk zien we dit jaar een verdere toename van het aantal DVDP-deelnemers die werkzaam zijn bij gemeenten, provincies en het Rijk. Ook het IPO is dit jaar voor het eerst partner.
De Ministeries van BZK en Infrastructuur en Milieu, en het IPO zijn nieuwe partners van de 5e Dag van de Projectontwikkeling. Het kennisevent, dat op 13 april plaatsvindt, is een initiatief van de NEPROM in samenwerking met partnerorganisaties. 

Ook bij de voorgaande edities werd samengewerkt met partners en dat is niet voor niets.

 “Wij willen zo de samenwerkingsketen rond vastgoed- en gebiedsontwikkeling vanuit verschillende invalshoeken belichten. De partners zullen inhoudelijk bijdragen aan invulling van deelsessies in het programma en actief deelnemen aan het debat. De dag trok de afgelopen edities jaarlijks meer dan 500 vastgoedprofessionals werkzaam bij marktpartijen maar ook bij overheden. Dit jaar hopen we nog meer deelnemers te trekken die werkzaam zijn bij gemeenten, provincies en het Rijk. De DVDP is  hét trefpunt voor bestuurders en professionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken”, aldus NEPROM-directeur Jan Fokkema.

Naast het Ministerie van BZK, het Ministerie van IenM en het IPO zijn ook de G32, IVBN en NVM partner van de DVDP. De komende weken zullen naar verwachting ook andere partijen aansluiten. Mediapartners zijn Gebiedsontwikkeling.nu en Vastgoedmarkt. 


Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van het belangrijkste NEPROM-nieuws? Meld u dan aan voor de tweewekelijkse NEPROM Update.
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/dvdp-2012-286.jpg

Tags