Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Gent.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Gent.jpg
Nieuws
25 maart 2020
NEPROM-netwerkreis Gent & Kortrijk
I.v.m. het coronavirus hebben we de NEPROM-netwerkreis naar Gent en Kortrijk in mei helaas moeten verplaatsen naar dinsdag 6 oktober t/m donderdag 8 oktober 2020. We hopen dat jij op deze data kunt deelnemen.

​In verband met de getroffen maatregelen rondom het coronavirus kan de netwerkreis naar Gent en Kortrijk in mei helaas niet plaatsvinden. Gelukkig is het, in nauwe samenwerking met de stad Gent, gelukt om nieuwe data te vinden om de reis alsnog door te kunnen laten gaan. De reis vindt nu plaats van dinsdag 6 oktober t/m donderdag 8 oktober 2020. We hopen dat jij op deze data kunt deelnemen.

Lessen uit Gent en Kortrijk tijdens gevarieerd programma
In nauwe samenwerking met de stad Gent hebben we een leerzaam en inspirerend programma samengesteld. Aan de orde komen thema’s als binnenstedelijke transformatie, werken aan een aantrekkelijke openbare ruimte in de binnenstad, betaalbaarheid van wonen en duurzame mobiliteit. Wandelend en fietsend verkennen we verschillende ontwikkelingen in de stad en bezoeken we transformatiegebieden van o.a. de Oude Dokken. Daarbij ontmoeten we boeiende sprekers en is er veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met Vlaamse collega-professionals. Naast Gent brengen we een dagdeel een bezoek aan Kortrijk. Natuurlijk is er ruimte in het programma om ook met elkaar kennis te maken en in gesprek te gaan.

Kosten
De kosten van deze studiereis bedragen 1.300 euro (vrijgesteld van btw) voor NEPROM-leden en 1.500 euro (vrijgesteld van btw) voor niet-leden. Bij de reissom zijn in elk geval de busreis, overnachtingen, transport, maaltijden en excursies inbegrepen.

Meer informatie bij Margor Meijerink en op onze website.