Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
28 maart 2024
Podcast VORM & Inhoud met Fahid Minhas
NEPROM-directeur Fahid Minhas nam deel aan de VORM & Inhoud podcast op 19 maart, waar hij met Bas van de Griendt en Eva Hekkenberg sprak over gebieds- en maatschappelijke uitdagingen in de vastgoedsector.

Ontwikkelaar en lidbedrijf VORM publiceert regelmatig inspirerende en informerende podcasts waarin deelnemers de actualiteiten binnen de vastgoedsector bespreken. NEPROM-directeur Fahid Minhas nam plaats aan de tafel met Eva Hekkenberg en host Bas van de Griendt voor de uitzending van 19 maart.

In de podcast​ wordt er onder andere gesproken over de ervaringen die Minhas meeneemt in zijn nieuwe rol als directeur en wat hij verwacht van de sector en NEPROM-leden. Eva Hekkenberg vertelt vanuit ontwikkelaarsperspectief wat er nodig is van NEPROM om de uitdagingen binnen de vastgoedsector het hoofd te bieden en optimaal gebruik te kunnen maken van de kansen die er nu liggen op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Beluister de podcast via Spotify. 


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(1).jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(1).jpg

Tags