Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
7 juni 2017
Stevast Baas & Groen toegetreden tot NEPROM
De NEPROM verwelkomt Stevast Baas & Groen als nieuw lid. Met deze middelgrote ontwikkelaar uit Capelle aan den IJssel versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

De NEPROM verwelkomt Stevast Baas & Groen als nieuw lid. Met deze middelgrote ontwikkelaar uit Capelle aan den IJssel versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Stevast Baas & Groen is een zelfstandige projectontwikkelaar, die jaarlijks circa 250 woningen ontwikkelt en realiseert. Naast woningen ontwikkelt Stevast ook gebouwen met maatschappelijke of commerciële doeleinden. Stevast werkt met alle betrokken partijen in een open en professioneel proces, waarbij het uitgangspunt altijd de toekomstige bewoner en zijn toekomstige leefomgeving is.

Arco Smit, directeur eigenaar Stevast Baas & Groen, ziet het lidmaatschap van de NEPROM als een logische stap in de professionalisering en groei van Stevast Baas & Groen. “Voor ons is het ontwikkelen van nieuwbouw geen doel op zich; wij creëren een leefomgeving waar mensen graag willen verblijven en wij verbeteren de kwaliteit van de bestaande omgeving. Om dit te realiseren werken wij nauw samen met alle betrokken partijen en komen door het delen van kennis en ervaring tot creatieve oplossingen. Het lidmaatschap van de NEPROM past goed bij deze werkwijze en onze groei-ambitie.”

De NEPROM vernieuwt
Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. Voorheen had de NEPROM de naam de vereniging van de grote ontwikkelaars te zijn, maar de vereniging verandert en heeft het lidmaatschap ook opengesteld voor een nieuwe generatie professionele projectontwikkelaars, waarbij ook de contributiestructuur is aangepast.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/logosbg.jpg, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/logosbg.jpg

Tags