Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
28 augustus 2013
Victor&Wonen wint eerste Gouden Duimstok
BAM Woningbouw is de winnaar van de eerste Gouden Duimstok van Vereniging Eigen Huis, een prijs voor de meest klantgerichte nieuwbouwinnovatie.
BAM Woningbouw is de winnaar van de eerste Gouden Duimstok van Vereniging Eigen Huis, een prijs voor de meest klantgerichte nieuwbouwinnovatie.

BAM kreeg de meeste stemmen van leden van Vereniging Eigen Huis voor Victor&Wonen, een nieuwe manier van bouwen waarbij een nieuwbouwwoning helemaal naar wens van de koper wordt afgewerkt, zodat het huis direct kan worden ingericht en bewoond.

Eigen woningontwerp
BAM Woningbouw heeft samen met interieurdesigner Victor Meuwissen woningontwerpen gemaakt met verschillende woonsferen en leefwijzen. De klant kiest hoe hij het wil hebben en de bouwer levert de woning precies zoals die is besteld. “Daar worden mensen weer blij van, want vrijwel altijd moet de koper zelf aan de slag in een kale cascowoning, met onnodige extra kosten en ergernis met aannemers en leveranciers”, zegt Rob Mulder van Vereniging Eigen Huis. Bij Victor&Wonen bepalen mensen zelf hoe hun nieuwe huis eruit ziet als ze de sleutel krijgen. Van de plaats van de keuken en de indeling van de kamers tot de kleuren op de wand en wat er op de vloer ligt.
 
De overige inzendingen voor de Gouden Duimstok zijn hier te zien.
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/wonenenvictor.jpg

Tags