bb78d316-3ce1-487d-9888-3593cdffad4b
Bijeenkomst
27 september 2018
NEPROM-bijeenkomst over kwaliteitsborging

Op donderdagmiddag 27 september organiseert de NEPROM een bijeenkomst over kwaliteitsborging. Wil je meer weten over de laatste stand van zaken van het wetsvoorstel, de rol van de kwaliteitsborger, de uitkomsten van pilots en het consumentendossier? Laat je dan bijpraten.

5a2456bb-70a9-41fa-886c-6cfea2986605

Datum: donderdag 27 september a.s. om 14.00 uur
Locatie: Rosarium, Amstelpark 1  (Europaboulevard) in Amsterdam

Onder voorzitterschap van Jan Fokkema (directeur NEPROM) gaan we met elkaar het gesprek aan over kwaliteitsborging. Er is veel ruimte voor vragen aan en discussie met de volgende sprekers:

  • Nicolette Zandvliet (senior jurist NEPROM) gaat in op de laatste stand van zaken en implicaties van het wetsvoorstel;
  • Emile Jansen (senior consultant Nieman Kwaliteitsborging) vertelt over de rol en taak van de kwaliteitsborger in het nieuwe systeem in relatie tot vooral de opdrachtgever;
  • Hans Kroon (kwaliteitsmanager SWK) informeert ons over de uitkomsten van de pilots met het nieuwe model;
  • Marcel van der Werf (hoofd projectmanagement BPD) zit met een aantal andere leden namens de NEPROM in de NEN-commissie die een standaard voor het zogenoemde ‘consumentendossier’ voorbereidt. Hij schetst de contouren van het model, voor zover bekend.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail te sturen naar Nicolette Zandvliet (n.zandvliet@neprom.nl) o.v.v. Bijeenkomst kwaliteitsborging. .
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Let op: deze bijeenkomst is alleen voor leden.

Downloads
Geen downloads beschikbaar...