Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
14 september 2023
De zomer voorbij – Ledenvergadering
Op 13 september namen we afscheid van de zomer tijdens de jaarlijkse ledenbbq in Voorburg. Een mooi moment om samen de actualiteiten te bespreken, terug te blikken op alle mooie activiteiten van het afgelopen jaar en om gezellig bij te praten.

Het Park Middenburg in Voorburg was op 13 september traditiegetrouw de aangewezen plek voor de jaarlijkse ledenbarbecue.  
 
Voorzitter Desirée Uitzetter startte de vergadering met een wijziging van het huishoudelijk reglement. Ook blikten we nog even kort terug op de zeer geslaagde NEPROM-studiereis naar Londen. Aan Jan Fokkema werd er, met het oog op zijn vertrek in 2024, een 'vriendenreisboekje' overhandigd om de herinneringen aan de laatste reis te bewaren. We hebben Being als nieuw lid verwelkomd, Jaap Grievink (director developments) was namens de ontwikkelaar aanwezig tijdens de vergadering en stelde zich voor.  
 
Mare Schreur (adviseur communicatie & PR, NEPROM) nam alle aanwezigen kort mee in een traject waar NEPROM de laatste 12 maanden hard aan gewerkt heeft. Met als startpunt het reputatieonderzoek in 2022, in het vervolg daarop een recent afgeronde positionering en tot slot een nieuwe huisstijl. We houden jullie op de hoogte van de livegang die dit jaar zal plaatsvinden.  
 
Tot slot stonden we nog even stil bij de verenigingsactiviteiten, waaronder het 50-jarig jubileum in 2024 en de politieke actualiteiten.  

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/zomer%20bbq%202023.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/zomer%20bbq%202023.jpg

Tags