Skip Navigation Linksdefault

Masterclass Conceptontwikkeling

 

Tools en inspiratie voor onderscheidende vastgoed- en gebiedsconcepten.
 
Het ontwikkelen van krachtige en overtuigende concepten is een complex proces. Het vergt creativiteit, kennis, visie en realiteitszin van jou als vastgoedprofessional. Tijdens de praktijkgerichte Masterclass Conceptontwikkeling van NEPROM leer je hoe conceptontwikkeling werkt​​ en ga je aan de slag met actuele uitdagingen. ​

Voor wie?

Heb je een aantal jaren ervaring als vastgoedprofessional en ben je toe aan vernieuwing en verdieping? Wil je andere dimensies van je vakgebied leren kennen, een volgende stap in je carrière zetten of ben je op zoek naar inspiratie? Ben je betrokken bij de beginfase van projecten of gebiedsontwikkeling, bijvoorbeeld bij een ontwikkelaar, gemeente, bouwer of woningcorporatie en wil je je verder ontwikkelen? Dan is deze masterclass iets voor jou. 

De docenten: toppers uit de praktijk

Toonaangevende architecten, conceptontwikkelaars, stedenbouwers en vastgoedexperts nemen delen van het programma voor hun rekening. Stuk voor stuk toppers op hun eigen terrein. De docenten en gastsprekers zijn met zorg geselecteerd op hun vakkennis, visie en praktijkervaring. Hun taak is deelnemers te inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden en hen te prikkelen om breder te kijken. De masterclass wordt begeleid door Paul Splinter en hoofddocent Bas van Schelven.

Bouwstenen van het programma

Jaarlijks wordt de Masterclass Conceptontwikkeling opnieuw vormgegeven. De belangrijkste bouwstenen van het programma zijn:
  • de toolbox van de conceptontwikkelaar;
  • concepten in de praktijk: vastgoed- en gebiedsconcepten;
  • conceptmatig ontwikkelen en de implementatie van concepten;
  • Je rol als ontwikkelaar, reflectie op attitude, competenties, persoonlijke effectiviteit;
  • nieuwe inzichten direct toepassen: samen werken aan een eindcasus.
Om een indruk te krijgen van het programma vind je onder downloads in de rechterkolom het programma van MCCO ronde 18. Het programma van de toekomstige rondes zal, naast een aantal nieuwe gastsprekers en onderdelen, grotendeels dezelfde invulling hebben.

Data

N.t.b. 

Kosten

Ledenprijs: € 5.650, - (excl. btw)
Prijs voor overheid: € 5.650, - (excl. btw)
Prijs voor niet-leden: € 6.450, - (excl. btw)
Verblijfkosten: € 2.300, - (excl. btw en excl. parkeerkosten)

Doe mee

Als je geïnteresseerd bent in deelname, stuur dan gerust een mail naar Seafra Moleveld. 

4.png

Ben je tenminste drie jaar in dienst van de rijksoverheid? Dan is de kans groot dat je gebruik kunt maken van een scholing subsidie van maximaal €1.000,-. Bekijk de voorwaarden van de scholingsregeling Blik vooruit.​0a4f6f21-137f-41c7-be18-b70f985ee0e2
Data
Geen data beschikbaar...