Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
9 november 2023
Even voorstellen – Liz Creemers
Per 1 november 2023 is Liz Creemers gestart als marketing- en communicatiemedewerker voor het nieuwe consumentenplatform Nieuwbouw.nl, waarvan NEPROM mede-initiatiefnemer is. Graag stellen we haar aan jullie voor!

Hallo allemaal, ik wil me graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Liz Creemers en ik ben per 1 november begonnen als Marketing- en Communicatiemedewerker voor Nieuwbouw.nl. Ik ben erg enthousiast om mee te bouwen aan het succes van dit nieuwe platform.  

Wat mij vooral aanspreekt aan Nieuwbouw.nl is dat het een allesomvattend platform is voor woningzoekenden. Een plek waar iedereen die op zoek is naar een woning wijzer kan worden en geïnspireerd kan raken. 

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende marketingcommunicatiefuncties. Via citymarketing en gebiedsmarketing ben ik uiteindelijk terechtgekomen in de wereld van projectontwikkeling, bij een van de NEPROM-leden. Eerder dit jaar heb ik de NEPROM Leergang Projectontwikkeling afgerond en mijn kennis van het vak uitgebreid. Ik kijk er naar uit om mijn opgedane kennis en ervaring nu in te zetten bij NEPROM. 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Ik ben in mei dit jaar moeder geworden van Joris. Ik houd van lekker eten en tafelen. Verder kun je mij vinden op een terras, op de tennisbaan of in de natuur.   

Ik kijk er naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan en Nieuwbouw.nl tot een groot succes te maken. Mocht je vragen of suggesties hebben of je willen aansluiten bij Nieuwbouw.nl, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via l.creemers@neprom.nl.  

Met vriendelijke groet, 

Liz Creemers 


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/liz%20creemers.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/liz%20creemers.jpg

Tags