Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
25 april 2023
Terugblik Vakoverleg – Bewust Nieuwbouw
Amber Kaaijk (marketing & communicatie Bewust Nieuwbouw) blikt kort terug op het Vakoverleg dat plaatsvond op 20 april bij Homestudios in Utrecht.

Op donderdag 20 april kwamen de verkoopmanagers van het Vakoverleg (Bewust Nieuwbouw) samen bij Homestudios in Utrecht. 

Om half 10 begon het overleg met een presentatie over het Koopstart Fonds. Bernard Wouters van OpMaat gaf uitleg over de Koopstart regeling en het Nationaal Fonds Betaalbare Koopwoningen. Hij gaf antwoorden op vragen als: wat houdt de regeling in? En hoe kan deze bijdragen aan betaalbaar wonen? Daarnaast bleek het Koopstart Fonds ook een middel om te kunnen voldoen aan de gemeentelijke eisen, het aanspreken van een nieuwe doelgroep en het (sneller) voorverkopen van woningen.

Vervolgens kregen we van Ard Siekerman, Directeur Customer Excellence Homestudios, een presentatie over Homestudios. Hij vertelde over het concept en hoe zij blijven inspelen op de wensen en behoeften van de klant.

Tot slot kwam Martin Hagedoorn, Manager Product & Business Expertise bij Ingage Franchise, aan het woord om ons van de laatste informatie te voorzien rondom de meeneem- en overbruggingshypotheek. Deze interessante inzichten zorgden voor een hoop discussie en gespreksstof. Gelukkig stond Martin Hagedoorn klaar om alle vragen te beantwoorden. Het was opnieuw een zeer interessante bijeenkomst!

Ook het Vakoverleg bijwonen?
Het Vakoverleg bestaat uit verkoopmanagers die werkzaam zijn bij lidbedrijven van de NEPROM. De onderwerpen die op de agenda staan, zijn vaak actuele vraagstukken die interessant zijn om kennis van te nemen en om over van gedachten te wisselen. Daarnaast bezoeken we vaak een project of krijgen we een presentatie om dieper in te gaan op bepaalde materie. De agenda staat ook altijd open voor aanvulling of suggesties. Wil je ook graag aanschuiven bij het Vakoverleg? Neem dan contact op met Amber Kaaijk. Hopelijk tot snel!




https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/homestudios.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/homestudios.jpg

Tags