Skip Navigation LinksDefault

Aanmelden

​​​​Inschrijving staat open voor iedereen. Voor medewerkers van NEPROM-lidbedrijven en overheden gelden gereduceerde tarieven. ​​

Inschrijving staat open voor iedereen

​Meld je aan voor de DVDP op 16 me​i in Den Bosch via de knop 'direct inschrijven'.​

• € 250,- voor deelnemers werkzaam bij NEPROM-lidbedrijven en overheden
• € 450,- voor overige deelnemers
(alle bedragen zijn exclusief btw)

​​Ben je student en wil je graag de ​​DVDP bezoeken? Stuur dan een mail naar dvdp@neprom.nl 
 
btw-compensatiefonds 
Ben je werkzaam bij een overheidsinstelli​​ng of organisatie die niet btw-plichtig is? Dan kun je mogelijk de btw terugvorderen via het btw-compensatiefonds. Informeer bij je financiële administratie of je hiervoor in aanmerking komt.
 
Annuleringsvoorwaarden
Annuleren is kosteloos mogelijk tot en met 16 april 2024 (één maand voor de bijeenkomst). Annuleer je na 16 april 2024 of ben je op de congresdag niet aanwezig, dan brengen wij het volledige deelnamebedrag in rekening. Alleen officiële annuleringen per e-mail worden in behandeling genomen. De ontvangstdatum van de annulering geldt als datum van annulering. Annuleringen kunnen worden gestuurd naar dvdp@neprom.nl.

Facturatie
Deelnemers die gebruik hebben gemaakt van het actietarief ontvangen de factuur op 1 februari 2024. Schrijf je je in na 1 februari 2024? Dan ontvang je de factuur na het congres.
 
Vervanger bij annulering
In plaats van het annuleren van je registratie, kun je deze kosteloos op naam van een collega laten zetten. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar: dvdp@neprom.nl met daarin je persoonsgegevens en de gegevens van je collega. 
 
Pers
De pers is van harte welkom op de DVDP. Vooraf aanmelden is vereist. Je kan je aanmelden door een mail te sturen aan Margot Meijerink. NB: Je gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden van DVDP-activiteiten van NEPROM.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Sterre Brinkman (070 386 62 64).​

622b6551-01c0-4a12-bf7d-04db203f875e