Skip Navigation LinksDefault

Programma

​Hieronder vind je het programma van ​de negende Dag van de Projectontwikkeling (wijzigingen voorbehouden).​

Dagprogramma
09:00
Ontvangst met koffie en thee
10:00
Welkom en opening

Ruud Veltenaar houdt zich bezig met het inspireren van een nieuwe generatie leiders, bestuurders en beleidsmakers, die gericht zijn op de toekomst en het creëren van meerwaarde voor de samenleving en andere mensen. Tijdens de DVDP verschaft Veltenaar ons een doorkijkje naar de toekomst en maakt hij duidelijk hoe we zelf meerwaarde kunnen creëren in een turbulente wereld, die in rap tempo transformeert naar een volgende fase in onze beschaving.

11:15
Koffie/thee break
13:00
Lunch
14:00
Sessies - tweede ronde
15:15
Koffie/thee break
15:45
Nederland als beloofd land in verleden, heden en toekomst

​In de onzekere, angstige tijden van nu kijkt Waling naar het verleden om hoop en inspiratie te putten uit een Nederland dat ook in de toekomst weerbaar, leefbaar en welvarend kan zijn. Barack Obama geloofde niet alleen in 'A Promised Land', maar ook in 'Change You Can Believe in' - gezien onze geschiedenis mag ook Nederland durven te geloven in verandering. In de toekomst.   

16:15
Een beloofd land: Half Holland dakloos?

Met ruim driehonderdduizend woningzoekenden op een huizenmarkt waar prijzen en huren steeds verder worden opgestuwd, is de wooncrisis in Nederland groter en complexer dan ooit. Programmamaker Yora Rienstra vertelt de verhalen achter de wooncrisis.

17:00
Borrel