Skip Navigation LinksDefault

Programma

Momenteel zijn we druk bezig met het invullen en vormgeven van het programma van ​de tiende Dag van de Projectontwikkeling. 

Dagprogramma
09:00
​Ontvangst met koffie en thee

​​Marloes Arkesteijn is transitiemaker, singer-songwriter en bovenal méns. Een mens met een diepgewortelde wens voor een betere wereld. Met haar heldere stem en pure intentie zingt ze songs over passie, moed, hoop en wanhoop. Over verbinding met onszelf, met elkaar en onze natuur. Met haar muziek betrekt ze mensen bij haar missie.

10:05
Welkom en opening
Dat is het motto van Dr. Danielle Braun; corporate antropoloog, spreker, directeur van de Academie voor Organisatiecultuur en auteur van Corporate Tribe, Building Tribes, Tribaal Kantoorgedoe, Patronen en Da's gek. Danielle reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Ze maakt organisaties graag klaar voor verandering en is expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. 
11:00
Pauze
12:45
Lunch

Tijdens deze sessie op het hoofdpodium van de DVDP gaat het gesprek over het verhogen van de woningproductie en het vergroten van de toegankelijkheid van de woningvoorraad voor alle inkomensgroepen. Waar staan we volgend jaar en over vijf jaar als het gaat om meer, bereikbare woningen voor die honderdduizenden woningzoekenden? 

14:30
Pauze
16:15
korte wisselpauze

Jim Jansen is journalist, publicist en hoofdredacteur van het populaire wetenschappelijke tijdschrift New Scientist NL en wetenschapsredacteur bij Het Parool. Jim Jansen is in staat complexe materie terug te brengen tot begrijpelijke kost, praat even snel als hij denkt, houdt van humor en is scherp op het grensvlak van wetenschap, onderwijs, opvoeding, kunst en cultuur. Jim Jansen deelt zijn wetenschappelijke waarnemingen, hij verbindt met het gedachtengoed uit de actualiteit en brengt samen wat je zelf niet ziet. Doordat hij je prikkelt en uitdaagt, weet je meteen: morgen kan het allemaal anders!

17:00
Borrel