Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
20 april 2023
Het sessieprogramma is compleet!

Het is bijna zover! Op donderdag 25 mei komen opnieuw honderden vakgenoten samen om deel te nemen aan de DVDP in Den Haag. De DVDP is echt hét evenement waar marktpartijen en andere stakeholders elkaar ontmoeten, de verbinding aangaan en samen werken aan de grote opgaven van deze tijd.

Het NEPROM-bureau is samen met leden en partners druk bezig geweest om een aantrekkelijk programma samen te stellen. Op het hoofdpodium staan minister Hugo de Jonge, Desirée Uitzetter (voorzitter NEPROM), Martin van Rijn (voorzitter Aedes), Danielle Braun (corporate antropoloog) en Jim Jansen (hoofdredacteur New Scientist). 

Daarnaast hebben we 29 sessies geprogrammeerd, waar je luistert, het gesprek aangaat, samen aan een vraagstuk werkt, kennis opdoet, deelt en ontwikkelt. Over participatie, systeemverandering, betaalbaar wonen, grondbeleid, het Didam-arrest, geluk en gezondheid, regionale woondeals, community building, CO2-reductie, wonen voor senioren en nog veel meer.

Verbeter jezelf, begin bij de wereld
De klimaattransitie, de schrijnende woningnood, demografische veranderingen, het verlies aan biodiversiteit. Enorme uitdagingen die bij uitstek tot een oplossing moeten worden gebracht in onze dagelijkse leefwereld. In de stad, de wijk, de buurt en de woning. Het vakgebied waar jij dagelijks met hartstocht in werkt en aan werkt. Net als wij wil je jezelf ontwikkelen en wil je groeien om daar beter in te worden. Daarom zeggen we: "Verbeter jezelf, begin bij de wereld!"

Nog maar enkele stoelen vrij
Nog niet aangemeld? Wacht niet te lang: we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en naderen de 700 deelnemers. Er is plek voor maximaal 900 deelnemers. Meld je hier aan

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/DVDP%20wereld.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/DVDP%20wereld.jpg