Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
3 mei 2023
Muzikale opening 'Niks aan de Hand' door Marloes Arkesteijn

​​​Marloes Arkesteijn is transitiemaker, singer-songwriter en bovenal méns. Een mens met een diepgewortelde wens voor een betere wereld. 

Met haar heldere stem en pure intentie zingt ze songs over passie, moed, hoop en wanhoop. Over verbinding met onszelf, met elkaar en onze natuur. Met haar muziek betrekt ze mensen bij haar missie. Marloes haalt inspiratie vanuit persoonlijke ervaringen bij haar inzet voor een duurzame wereld, waaronder als transitiemaker bij bedrijven en de overheid. 

Steeds vaker verschijnt ze op podia waar mensen samenkomen om een verschil te maken in transities. Daarbij benadert ze haar publiek als mens achter de professional. Want ze heeft ervaren dat mensen die er vanuit hun hart in zitten, echt verschil kunnen maken. Met muziek als sleutel tot het hart laat ze ons voelen dat we allemaal een rol hebben in het creëren van een duurzame toekomst.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/DVDP%202023/marloes%20arkesteijn.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/DVDP%202023/marloes%20arkesteijn.jpg