Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
31 maart 2022
Meld je aan voor de DVDP op 19 mei
Het aftellen is begonnen: over acht weken komen honderden professionals, actief op het brede terrein van stedelijke ontwikkeling, naar de negende editie van de Dag van de Projectontwikkeling. Al ruim 700 aanmeldingen en still counting. De DVDP is een interactief kennisfestival met een prikkelend programma boordevol ontmoetingen, workshops, debatten, excursies, lezingen en inspirerende keynote sprekers. Kom ook op 19 mei naar de Fokker Terminal in Den Haag!

Het thema 'Een beloofd land' is actueler dan ooit. De laatste twee jaren zijn uitdagend geweest op meerdere vlakken. Een beloofd land lijkt verder weg dan ooit. Maar is dat ook echt zo? Wat verwachten onze medeburgers van een beloofd land? Wat kunnen wij daar aan bijdragen en welke uitdagingen en kansen wachten op ons? Tijd om daarover met elkaar het gesprek aan te gaan.  Samen stippelen we een nieuwe route uit en gaan we op pad! Ga je mee? Verdiep je in ons  indrukwekkende festivalaanbod met meer dan twintig sessies en laat je overtuigen dat je niet gemist kan worden op dit festijn. 
https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/DVDP_2022_logo_286x190.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/DVDP_2022_logo_286x190.jpg