Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
17 mei 2022
Praktische informatie DVDP

​Het programma
Je bent vanaf 9.00 uur van harte welkom. Het programma start om 10.00 uur. Wij adviseren rond 09:00 uur aanwezig te zijn, zodat iedereen kan parkeren en op tijd een plekje in de zaal heeft. De koffie en thee staan klaar!

De DVDP biedt maar liefst 25 kennissessies aan, verdeeld over ochtend en middag. Je kiest zelf naar welke sessies je gaat; inschrijven voor een sessie is dus niet nodig. In de bijlage vind je het programmaboekje met een plattegrond en indeling van de sessies, om je dag goed te plannen. 

Entree
Bij aankomst ontvang je bij de balie een naambadge, wat tevens dient als toegangsbewijs. Je hebt geen entreeticket nodig.

Parkeren
Fokker Terminal heeft ongeveer 400 parkeerplekken beschikbaar en 8 laadpalen. Om deze reden adviseren we om vooral op tijd te komen en zoveel mogelijk te carpoolen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Op 10 minuten loopafstand is plek voor een extra 400 voertuigen aan de Saturnusstraat 33. Hieronder wordt zowel de route naar het parkeerterrein van Fokker Terminal als het extra parkeerterrein aan de Saturnusstraat beschreven. 

Route
vanaf Amsterdam/Utrecht/Rotterdam: volg de A12 richting Den Haag Centrum
Hou na het Prins Clausplein (op de Utrechtse baan) rechts aan en neem de eerste afslag (Afslag 4: Voorburg Den Haag, Binckhorst)
Bij de verkeerslichten onderaan de afrit linksaf, vervolgens rechtdoor de Maanweg volgen
Einde Maanweg met de bocht mee naar rechts de Binckhorstlaan op
Na circa 450 meter ga je linksaf en zie je de Fokker Terminal recht voor je

Naast de boven beschreven parkeergelegenheid kan je nog parkeren bij: 
Saturnusstraat 33
Binckhorst
2516 AH Den Haag

Vanaf de Saturnusstraat is het circa 10 minuten lopen naar de Fokker Terminal. Deze parkeergarage beschikt over zo'n 400 plekken en wordt door Vorm Ontwikkeling beschikbaar gesteld. Er is parkeerbegeleiding aanwezig. 

Openbaar vervoer
De Fokker Terminal is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer! Vanaf zowel Den Haag Centraal als Den Haag HS is de Fokker Terminal verbonden met een directe busverbinding:

Den Haag Centraal:
Lijn 28 richting Station Voorburg. 
Vertrektijden van lijn 28
Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad naar links. De Fokker Terminal ligt na 50m rechts voor je.

Station Den Haag HS:
Lijn 26 richting Voorburg Station. 
Vertrektijden van lijn 26
Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad naar links. De Fokker Terminal ligt na 50m rechts voor je.


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Fokker.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Fokker.jpg